Postavljanje tapeta na zidPostavljanje (lepljenje) tapeta 3d fototapete

Da li ste se ikada zapitali kako da brzo, lepo, efektno i bez prašine promenite izgled nekog zida u stanu, poslovnom prostoru, lokalu? Ako jeste imamo odgovor za Vas. Kupite tapete. Tapete su ponovo u modi a mi možemo da uradimo za Vas postavljanje bilo kojih tapeta.

Naši klijenti dolaze iz različitih delova Beograda i Zemuna, ali i širom Srbije: Pančevo, Smederevo, Požarevac, Kraljevac.

Kontaktirajte nas ili ostavite svoje ime i broj kako bismo mogli da Vas pozovemo u što kraćem roku.

KONTAKTIRAJTE ME SADA

Pouzdani majstori za lepljenje tapeta

Zašto da se obratim vama kad mogu sam da uradim postavljanje tapeta? Naravno, uvek možete pokušati sami da postavite tapete na zid, ali kao i u svemu, ako niste stručnjak može da dođe do nekih komplikacija tokom lepljenja tapeta i na kraju ćete dobiti nezadovoljavajući rezultat, izgubiti vreme i baciti materijal.

Naši majstori za tapete se bave profesionalnom postavljanjem - lepljenjem tapeta na zid već dugi niz godina i imaju veliko iskustvo u tom poslu. Obavljamo postavljanje svih vrsta tapeta za zid: 3D tapete, foto-tapete, tapete za kuhinju, tapete za sobu (tapete za dnevnu sobu i tapete za dnevni boravak), dečije tapete (tapete za dečiju sobu), plastificirane tapete . . . Obavljamo lepljenje tapeta na gipsane ploče.

KONTAKTIRAJTE ME SMESTA

Lepljenje tapeta za zid od profesionalaca

Kako biste se uverili u profesionalnosti naših majstora za tapete, pogledajte slike njihovih radova u našoj galeriji.
 
Posetite našu stranicu na fejsbuku i zapratite nas na instagramu gde objavljujemo postove novih radova.
 

Pratite naš blog i pronađete više korisnih informacija.

Firma MyWall o nama:

Postavljanje Tapeta facebook testemonial

VAŽI, EVO GA MOJ BROJ

Okej. Da li imate garanciju na postavljanje tapeta?

Naši radovi su kvalitetno izvršeni i pokriveni garancijom. Dajemo garanciju na obavljene radove u trajanju od dve godine. Za više informacija kontaktirajte nas.

 

Cena postavaljanja tapeta i druga pitanja

Okvirna cena lepljenja tapeta je od 4 – 6 evra po kvadratu (m2) i zavisi od vrste tapeta, pozicija za lepljenje tapeta i količine posla.

Pozovite nas sada ili popunite i pošaljite formular sa pitanjama dole na glavnoj stranici. Takođe možete da ostavite svoje podatke (ime i broj telefona), ako kliknete na dugme sa olovkom desno, kako bismo Vas što pre kontaktirali.