Prirodna ukrasna cigla za zidDekorativni kamen cigla

Nestandardna rešenja u enterijeru uvek privlaču pažnju. Stvaraju individualni stil u kući. Moderni čip poslednjih godina je ekotema. Jedan od prirodnih materijala koji je zainteresovao znalce udobnosti, postala je cigla.

Ovo je spektakularan i hrabar prijem da ukrasite svoju sobu. Pogotovo zato što nema barijera za ovaj materijal. On se ne boji nikakvih klimatskih uslova. Cigla je veoma izdržljiv materijal. Ima visoku zvučnu izolaciju i nisku toplotnu provodljivost. Zato se često koristi u kuhinji. Čak i jedan takav zid može doneti duh antike Starije ogledalo, antikna fotelja sa otomanom i police sa škrinjama na pozadini crvene cigle mogu se preneti u drugu eru.

Kamin u dnevnom boravku obloženi takvim materijalom, zagrejaće se u hladnom vremenu. Tradicionalno, kamin se smatra srcem prostorije, gde
se okuplja cela porodica. Ovo je rekreativni prostor, a cigla stvara jedinstvenu atmosferu udobnosti. U spavaćoj sobi, takav dizajnerski prijem sa imitacijom starog kamenog kamina može biti romantičan dodir.

Kameni zidovi daju toplinu, udobnost. Ovaj element doprinosi namerno brutalnom karakteru unutrašnjosti. To je mini-tvrđava u kojoj je mirno i sigurno.

Firma Mywall o nama:

Dekorativna cigla Prato

Ako imate bilo kakva pitanja vezano za dekorativnu ukrasnu ciglu ili druge naše uslugekontaktirajte nas telefonom, putem kontakt forme ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.