Dekorativne molerske tehnike krečenja za zid Dekorativne molerske tehnike krecenja (farbanja, bojenja)

U arhitekturi pored praktičnog uređenja prostora postoji i dekorativno i estetsko uređenje koje u savremenom društvu sve više dobija na važnosti. Bilo da se radi o zidovima, plafonima, policama, šankovima ili paravanima, uvek je moguce naglasiti njihov drugačiji oblik. Sa oblicima uvek ide i nezaobilazna rasveta, koja daje novu dimenziju prostoru.

Kada odlučite da nešto promenite u izgledu svog životnog prostora, najbolji efekat ćete najlakše postići unutrašnjom dekoracijom. 

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim građevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju.

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da Vas kontaktiramo što pre.

Dekoracija unutrašnjih zidova - visoki kvalitet

Ukoliko želite da u svoj dom unesete dodatnu svežinu, da jednostavno nešto promenite, ili personalizujete svoj prostor dajući mu jedinstveni lični pečat. Dekoracija unutrašnjih zidova ne iziskuje prevelika novčana ulaganja, a ni mnogo vremenena, pa ćete sa prihvatljivim budžetom i relativno brzo dobiti fantastične dekorativne zidove.

Zidovi predstavljaju najveću površinu unutar sobe, pa je dekoracija zidova nešto od čega se najčešće polazi prilikom uređivanja. Dekoracije na zidovima mogu da budu mesto gde ćete se u potpunosti prepustiti svojoj mašti.

Pridružite nam se na fejsbuku i zapratite nas na instagramu gde objavljujemo postove novih radova.

Firma My Wall o nama:

POZOVITE ME SMESTA

Da li dajete garanciju na dekorativne zidove?

Nudimo kvalitetno izvršeni dekorativne zidove koji su pokriveni garancijom. Dajemo garanciju na obavljene radove u trajanju od dve godine. Za više informacija kontaktirajte nas.

Dekoracija unutrašnih zidova dnevnog boravka od profesionalaca

Kako je dnevni boravak mesto gde većina nas provodi najviše vremena u onom delu dana kada se nalazi kod kuće, dekoracija zidova u dnevnom boravku jeste pravi izbor za vas.

Najbolje dekorativne tehnike farbanja (bojenja) zidova

Mi smo specijalizovani za sledeće vrste dekorativnih materijala za dekorativne tehnike krečenja zidova za unutrašnje zidove i ukrašavanje zidova bojama: Travertino, Spatulat (Špatulat), Swahili, Ottocento, San Marco, Valpaint, Oikos, Stucco (Štuko), Sahara...

Pozovite nas i saznajte više o tehnikama krečenja zidova koje mi nudimo.

ZAŠTO JA MORAM DA VAS ZOVEM? POZOVITE ME VI!

Slike dekoracija zidova

Pogledajte slike dekoracija zidova u galeriji  i pronađite ideje za krečenje zidova. 

Cena za dekorativne moleraj tehnike za zidove 

Cena za dekorativne tehnike krečenjem varira u zavisnosti od površine vrste tehnike rada.

Konačnu ponudu možete dobiti samo nakon izlaska našeg stručnog lica na teren. 

Kako biste saznali više za dekorativno-molerske tehnike ili druge naše usluge, kontaktirajte nas telefonom, putem kontakt forme ili pošaljite e-mejl sa pitanjem.

Takođe pratite i naš blog, koji ćemo regalarno obnavljati sa više korisnih informacija za Vas.