on Četvrtak, 30 Avgust 2018. Posted in Blog

Preuredite svoj enterijer jednostavno pomoću tapeta

fototapeteTapete predstavljaju jedan od načina dekoracije unutrašnjeg prostora. Prva asocijacija vezano za tapete je lepljenje (postavljanje) tapeta na zid, ali one se mogu koristiti takođe i za oblaganje polica, komoda, ormara itd… Kako za spoljašnje ivice, tako i za unutrašnje... Takođe, ne moramo ih lepiti po svim zidovima (iako možemo naravno), već možemo izabrati određeni zid/zidove koje zelimo da istaknemo.

Fototapete

Mogućnosti su bezbrojne i sve je naravno stvar ličnog ukusa. Danas postoji širok spektar tapeta, tako da nije lako ni odlučiti se. Osim standardnih tapeta, postoje i fototapete koje izgledaju poput uveličane fotografije i zaista izgledaju prelepo. Kompanija Roma nudi zaista veliki izbor kako fototapeta, tako i ostalih tapeta.

reljefne tapetePlastificirane tapete u kuhinji

Kada je reč o kuhinji, možemo imati u vidu plastificirane tapete. Zašto su one dobar izbor za kuhinju? Pa upravo zbog svoje nepropustivosti i lakog održavanja. Kuhinja je mesto gde se u predelu posebno kuhinjskih elemenata uvek ima šta obrisati, tako da su plastificirane tapete jedno od praktičnih, brzih i jeftinih rešenja. Imamo takođe reljefne tapete, koje mogu dati poprilično luksuzan izgled, najvise se koriste u svetlim bojama.

Vodootporne perive tapete za kuhinju i kupatilo

vodootporne perive tapete za kuhinju\kupatiloPostoje i perive tapete, koje se samo prebrišu vlažnom krpom i mogu se koristiti kako i za kuhinju, kupatilo, tako i za dečju sobu. Vodootporne tapete se većinom koriste za kuhinju i kupatilo, gde postoji veći procenat vlage, i one u svom sastavu sadrže vinil.

Kao što vidite, danas postoji zaista veliki izbor kako vrsta tapeta, tako i dezena. Ostalo je stvar ličnog ukusa i potreba uređenja ličnog prostora. Srećno u potrazi!

U našoj galeriji možete pogledati slike radova našeg majstora za lepljenje tapeta.

Uvek možete kontaktirati našeg majstora za tapete, kako bismo mi mogli da vam pružimo personalnu konsultaciju i kako bismo zajedno pronašli najbolje rešenje za Vaš slučaj.